Toegevoegde waarde

Procesapparatuur, verpakkingsmachines, casepackers, robots, X-ray systemen, horizontale machines voor vlakke zak en pouch, koeltunnels en -systemen en airconditioning systemen voor productie processen

Missie en Visie

Onze missie is nummer één te zijn in hoogwaardige dienstverlening voor onder andere zoetwaren procesapparatuur, toevoersystemen, Delta robots, vul- en sluitmachines body/home care, (horizontale) verpakkingsmachines, kartonneermachines, casepackers, X-Ray systemen, koeltunnels, airconditioning systemen, cobot palletisers en etiketteermachines, met een bijdrage aan de duurzaamheid in de Nederlandse en Belgische voedings-, zoetwaren- en farmaceutische industrie.

Toegevoegde waarde

Veel en diepgaande kennis van verpakkingsmachines en productie alsmede de marktomstandigheden in de Benelux. Gesprekspartner die alle mogelijkheden in de markt overziet en hieruit een duidelijke visie over toepassingen en haalbaarheid kan geven. Ontwikkeling van verpakking- en productieconcepten die bijdragen aan de duurzaamheid van de Nederlandse en Belgische industrie.

Kennis van verpakken en verpakkingsmachines wordt door alleen ervaring opgebouwd. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in deze materie.

Zie ook...

Team

Jeroen Calis

Algemeen directeur

jeroen.calis@verduyn.nl

LinkedIn

Service Monteurs

 

info@verduyn.nl

Bedrijfshistorie

Verduyn B.V. is ontstaan uit de samenwerking aangegaan op 1 september 1961 tussen de toenmalige “Hesser” agent in Nederland, de heer Eykema Overweg, die sinds 30 november 1931 de agentuur voerde, en Johan Verduyn.

Verduyn B.V. is daardoor in successie van 1931 tot en met augustus 2021 agent geweest voor wat vandaag de dag Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology) vormt. Deze bijna 60-, of zo u wilt 90-, jarige relatie is vanaf het allereerste begin gebaseerd geweest op vertrouwen en wederzijds respect.

De firma Hesser werd in de jaren zeventig overgenomen door de divisie verpakkingsmachines van het Robert Bosch concern. Vanaf 1982 verkreeg Verduyn B.V. achtereenvolgens de vertegenwoordigingen van Höfliger en Karg, Strunck, Hamac Höller, Hansella, Makat, Togum, Moeller&Devicon, Valicare, Tevopharm, Demaurex, SIGpack Systems, Sapal, Pharmatec, Schoeller-Bleckmann Medizintechnik en Paal (waarvan het merendeel vandaag de dag binnen Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology) valt). Daarnaast werden buffersystemen van Rotzinger, de X-Ray systemen van Mekitec en sinds september 2021 onze eigen Cobot Palletiser aan ons productportfolio toegevoegd.

Sinds de jaren negentig tot en met januari 2019 is Gerard Verduyn de eigenaar en directeur van Verduyn B.V. Januari 2019 volgt Jeroen Calis hem op als algemeen directeur.

Vanaf 1992 was Verduyn B.V. voor Bosch Packaging Technology (in 2019 overgenomen door Syntegon) ook actief op de Belgische en Luxemburgse markt. In 2006 werd voor deze markten met Alexander Den Hartigh (H&C bvba) de succesvolle joint venture H&CVerduyn bvba aangegaan. Sinds januari 2019 is H&CVerduyn een aparte entiteit, de samenwerking in de Benelux is echter onveranderd hecht.

Onze geschiedenis samengevat

 • 1961 agent voor de Bosch Packaging Technology divisie in Nederland
 • 1992 agent voor de Bosch Packaging Technology divisie in de gehele Benelux
 • 2006 zijn onze Belgische activiteiten ondergebracht in onze succesvolle Belgische joint venture H&C Verduyn bvba
 • 2016-2021 samenwerking met Smart Robotics voor de toepassing van Smart Robots (Cobots) in de industrie
 • 2016 toevoeging van Bosch Packaging Technology/Kliklok Woodman aan ons programma
 • 2018 Exclusief Benelux agent voor Mekitec X-Ray apparatuur SAFE FOOD
 • 2021 September, beëindiging agentschap voor Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology)
 • 2021 September, start samenwerking met B.A.T. Machinebouw uit Oosterhout en lancering eigen Cobot Palletiser
 • 2021 December, samenwerking met SICA packaging & robotics
 • 2022 Januari, distributeur voor Mekitec X-Ray apparatuur in de Benelux
 • 2022 Januari, Benelux agent voor CT Pack
 • 2022 Mei, Benelux agent voor Effytec
 • 2022 Juni, Benelux agent voor airinotec GmbH voor toepassingen in de voedingsindustrie
 • 2024 Juni, verhuizing naar nieuw pand in Amstelveen

 

Jeroen Calis

Upload Image...

Wilt u meer informatie?

Wij staan u graag te woord

+31 (0)23 5290240 info@verduyn.nl