Samenwerking Verduyn en airinotec GmbH

Samenwerking Verduyn en airinotec Gmbh

Sinds juli dit jaar hebben wij ons productportfolio uitgebreid met de innovatieve industriële luchtbehandelings- en koelsystemen voor de voedingsindustrie van airinotec GmbH. Wij zijn trots dat wij de partner van airinotec in de Benelux zijn geworden.

Of het nu gaat om de productie van zuivelproducten, kaas, dranken, zoetwaren of kant-en-klare levensmiddelen – met de door airinotec ontwikkelde industriële luchtbehandelings- en koelsystemen garanderen zij de kwaliteit van producten in een onberispelijk productieklimaat en een pathogeenvrije omgeving. De producten worden gekoeld volgens de eisen van de klant, bereiken een zeer nauwkeurig rijpingsklimaat of maken een energie-efficiënte, klimaat-gecontroleerde opslag mogelijk. De innovatieve technologieën van airinotec garanderen snel succes.

Bij Verduyn staat de klant centraal. Samen met airinotec GmbH leveren wij de optimale oplossing voor elk project, dankzij het brede gamma aan koelsystemen zoals koeltunnels, traykoeling en koelcellen maar ook A-BLOC Pro airconditioning systemen en speciale projecten op maat. Daarnaast bent u altijd zeker van goede en persoonlijke service.

Klik hier https://www.verduyn.nl/producten/merken/airinotec/ voor meer informatie over het portfolio van airinotec, of neem contact met op met Jeroen Calis of Annette Kimsma via info@verduyn.nl of +31 (0)23 5290240

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.